Søg i denne blog

onsdag den 3. marts 2010

Skalten og valten

En helt ny opgørelse fra finansministeriet afslører den chokerende nyhed, at fra det øjeblik VKO-styret tog over i 2002, har de borgerlige bevidst ført en økonomisk politisk, som man vidste ville føre til varigt underskud og øget gældsætning.

Hvert eneste år siden VKO kom til er sluttet med et minus på omkring 18 milliarder kroner på statsfinanserne. Samtidig har man bestukket den bedst stillede del af befolkningen med et skattestop, der til nu har kostet op imod 80 milliarder.

SR-regeringen, som Anders Fogh afløste, havde i årene op til 2002 et overskud i omegnen af ni milliarder hvert år.

I dag står vi med regningen for VKO's vanrøgt af vores økonomi, og den har intet med den internationale finanskrise at gøre. Det handler om en fejlslagen politik og konsekvent lukkede øjnene for alle advarsler.

Det efterhånden berømte underskud på 24 milliarder skal dækkes ind, hvis vi fortsat skal overholde EUs fælles regler.

Intet under at færre og færre har tiltro til, at Lars Løkke er manden, som man kan betro den opgave. Han har om nogen ansvaret for det morads, vi befinder os i.

Vi har finansieret denne ødelands ideologiske korstog; vi skal betale regningen, men det vil være dybt uansvarligt at lade netop Løkke anvise os vejen til, hvordan vi får den enorme gæld afviklet.

Løkke hytter sine og giver fanden i resten. Danmark har brug for en ny regering.

Ingen kommentarer: