Søg i denne blog

fredag den 5. marts 2010

Med had i bagagen og løgnen som våben

Jeg finder det foragteligt, hver gang en politiker lyver.

Men når politikeren bakkes op i løgnen af sit parti, og det gøres alene med det formål at lægge en hel befolkningsgruppe for had, er det racisme af værste skuffe.

I en lang række københavnske lokalaviser har DF-byrådsmedlemmet Finn Rudaizky skrevet læserbreve om, at Københavns Kommune har ført forhandlinger med Muslimernes Fællesråd om kønsopdelte plejehjem i Hovedstaden.

På karakteristisk DF-vis benyttes lejligheden til at gå i selvsving over den selvskabte nyhed: partiets ligestillingsordfører, Pia Adelsteen, (Pia Who?) er endda blevet så våd i trussen ved udsigten til denne mulighed for at sprede lidt mere fremmedhad herhjemme, at hun har kastet sig ud i en pressemeddelelse på DF-brevpapir.

Heri hedder det, at DF tager skarpt afstand fra den "middelalderlige opførsel", som muslimerne udviser - og så går det ellers over stok og sten: alle de kendte, kjærsgaardske floskler formelig vælter ud af ordføreren, som også får sagt "grotesk", "et brud på dansk kultur" og andre af de sædvanlige ukvemsord, DF'ere benytter, hver gang man tager patent på alt dansk, samtidigt med at der skal fyres mere muslimerhad af.

Der er kun et problem med al den forargelse: Finn Rudaizky er fuld af løgn. Der har aldrig været ført forhandlinger om kønsopdelte plejehjem i København - hverken i kommunalt eller privat regi.

I Dansk Folkeparti lever man i et parallelsamfund af had, racisme og angstfyldte, paranoide psykoser. Partiets besættelse med muslimer har efterhånden antaget et sådant omfang, at adskillige medlemmer har vist sig ude af stand til at skelne virkeligheden fra deres egen, afsporede fantasi. Heri ligner DF til forveksling et andet højreekstremistisk parti, som havde alt for stort held med at promovere sit had til en anden religiøs mindretalsgruppe i midten af det forrige århundrede.

Finn Rudaizky er jøde og kom til Danmark som flygtning, da han var barn. At han af alle finder på at udsætte personer fra et andet mindretal for den behandling, som i sin yderste konsekvens var med til at drive hans egen familie på flugt, gør kun hans opførsel endnu mere ussel, ynkelig, usympatisk og foragtelig.

Lad ham ikke slippe afsted med det.

"Dansk" "Folke"parti er ikke Danmark. Tværtimod. DF og personer som Finn Rudaizky skyr ikke noget middel for at puste til det udanske, fremmedhadets bål, som brænder i al for mange hjerter i vores lille land.

De driver os bevidst henad vejen mod al det, mange af vores forældre og bedsteforældre kæmpede så hårdt imod under den sidste store krig.

Med hadet i bagagen og løgnen som våben.

Ingen kommentarer: