Søg i denne blog

mandag den 15. marts 2010

Hændervridende håndvask

Den internationale pædofili-forening med hovedsæde i Italien, også kendt som Den Romersk-Katolske Kirke, meddeler, at grunden til sex-misbruget af de tusinder af børn, som kirkens ansatte står bag, ikke skal søges i det faktum, at kirkens præster er pålagt et naturstridigt cølibat.

"Der er overhovedet ikke nogen sammenhæng", siger kirkens fastansatte orakel i den slags anliggender, som udover at kalde sig professor i psykologi også er cand theol. og biskop. Han fortsætter med at forklare, at katolske præster såmænd ikke er værre end alle andre, når det gælder overgreb mod børn.

Man slås med forbløffelse over den enestående arrogance, som Vatikanet lægger for dagen.

At påstå, at disse pædofile svins opførsel slet ikke er relateret til kirken, men "bare" er noget som hundredvis af dens ansatte tilfældigvis finder på i arbejdstiden, og som kirken derfor ikke behøver at påtage sig noget ansvar for, er som at høre andre afsporede sjæle benægte holocaust.

UNICEF, Amnesty, ja, enhver organisation som varetager børns og voksnes tarv burde tage afstand fra denne skinhellige biskop og fra Vatikanet og alle dets gerninger og al dets uvæsen.

Den katolske kirkes har ansvaret for millioners død som følge af aids verden over, fordi kirken står fast på sit forbud mod kondomer - selv for hiv-smittede.

Vatikanet insisterer på sit abort-forbud, selv når det gælder helt unge voldtægtsofre eller piger som bliver ofre for incest.

Katolske østeuropæere står bag hundredvis af voldelige overfald på homoseksuelle i deres hjemlande - i Guds navn og med Pavens stiltiende accept.

Og nu fralægger kirken sig ansvaret for sine ansattes svimlende mange børneovergreb. Alene i Irland skønnes antallet af ofre at nå op imod 150.000 siden 1930'erne. Andre lande, som er ramt af pædofile katolikkers hærgen, er Polen, Tyskland, Storbritannien, Østrig, Frankrig, Canada og ikke mindst USA, hvor kirken har måttet udbetale 11 milliarder kroner i erstatning til ofrene for dens perverterede præsters ugerninger.

Den katolske kirke har et menneskesyn som er dybt skadeligt - for små som for store. Og den tiltrækker pædofile som en lort tiltrækker fluer. Det kan ikke bortforklares og knapt undskyldes. De europæiske mørkemænd har hjemsted i Rom. De fortjener kun vores foragt.

----
Tegning: Matteo Bertelli, toonpool

4 kommentarer:

wolf sagde ...

Jeg tror egentlig ikke, at det er cølibatet i sig selv, der får præsterne til at forgribe sig på børnene. Hvis cølibatet fik dem til at blive sexmonstre, ville præsterne vel også udvise en højere tendens til voldtægter af voksne, og det er der mig bekendt ikke nogen viden om, at de gør.

Derimod handler kristendom i høj grad om faderlig magt, både figurativt (som i "Gud fader") og mere praktisk, hvor "faderen" i form af både den mandlige præst som faderen i hjemmet har en magt, der udspringer fra "alfaderen".

Pædofili er som bekendt en magtdemonstration fra en person, der ikke har nogen reel magt, og som derfor benytter den seksuelle udnyttelse af børn til at demonstrere sit overtag. I fraværet af en gud har præster jo ikke den magt, de selv tror, og det MÅ de kunne mærke på et eller andet niveau. For mig at se gør dette kirken til en helt oplagt yngleplads for pædofile.

Lars Jakobsen sagde ...

Hej Peer
jeg har tænkt på om ikke der er de katolske præsteres "sexafholdenhed" som gør de får et helt forskruet forhold til sex, og gør de piller ved små drenge..

Blot en tanke..
Kikker ind på dib blog senere.

Lars

Peer Aagaard sagde ...

Tak for in-put begge to. Hvorom alting er: den katolske kirke og enhver, der berøres af den, har et kæmpeproblem. Jeg kan ikke lade være med at tænke på i disse muslimforskrækkede tider, at hvis katolikkerne i dag dukkede op til overfladen og begyndte at gøre sig gældende med de værdier, de står for, så ville vi have mobiliseret det svære skyts for at holde dem ude af Europa som den trussel mod det moderne menneske - OG børn - de repræsenterer.

wolf sagde ...

Jeg synes, det er lige så skræmmende, at en stor organisation som Folkekirken kan være SÅ fri for pædofili, som den selv hævder, med kun fire tilfælde i fyrre år. Sammenlignelige organisationer, såsom den norske kirke, har flere hundrede så mange tilfælde. For Folkekirkens vedkommende giver det associationer til troværdighedsniveauet, når gamle kommunistiske stater påstod, at der overhovedet ikke var kriminalitet i deres land.