Søg i denne blog

fredag den 19. marts 2010

DF springer ud

"Mange homoseksuelles seksualitet er udtryk for en epidemisk ideologi, som blot udspringer af deres egen livslede", skriver Dansk Folkepartis kristne orakel Jesper Langballe i en helt ny bog.


Er der herefter nogen homoseksuelle som er i tvivl om, at Danmarks regering er i lommen på Danmarks mest homohadende parti?


Skåret i pap: så længe VKO er ved magten kan vi homoer kigge i vejviseren efter flere rettigheder eller bedre beskyttelse mod hate crimes. Vi vil tvært imod opleve, at homofobe kræfter på den ekstreme højrefløj føler sig opmuntret til yderligere vold mod os.


For mig at se har der aldrig været forskel på DF's holdning til udlændinge og deres attitude mod homoseksuelle. Bøssers og lesbiskes tarv har for partiet højst kunne bruge som et skjold i kampen mod muslimerne.


Det er efterhånden flere år siden, at jeg skrev første gang, at den dag, DF mener, at de ikke kan komme længe med at udbrede fremmedhad i Danmark, vil deres næste punkt på dagsordenen blive forfølgelsen af homoseksuelle og andre seksuelle mindretal.


Nu er dagen kommet.


Tak Jesper Langballe og resten af de Danske Fascister, fordi I langt om længe springer ud af skabet som de homo-hadere, I er.


Nu ved vi, hvor vi har jer. Og vi vil kæmpe mod jer til vores sidste dag, I hadefulde svin.



Ingen kommentarer: