Søg i denne blog

fredag den 15. januar 2010

Til kamp mod tidrøverne

Vi lever i en tid, hvor straffen for stort set alt strammes år for år, og hvor nye forbrydelser opfindes i takt med, at visse politikere føler behov for at aflede opmærksomheden fra de store samfundsproblemer, fordi de ikke magter at løse dem.

Men oftere og oftere tages de samme politikere med bukserne nede. Stadig hyppigere kan man som vælger tillade sig at hæve stemmen og sige:

Hvorfor stjal I vores tid? Hvordan kunne I finde på igen at bringe et pseudo-problem på banen og piske en hadefuld stemning op imod en hel befolkningsgruppe uden grund?

Jeg foreslår, at vi går til kamp mod denne nye form for bandekriminalitet: tidsrøveriet: Politikere (og samfundsdebatører), som råber "ulven kommer" uden grund, mens de ignorerer alle de problemer, vi betaler dem for at løse.

I tidens ånd bør straffen for tidsrøveri være hård, og den præventive indsats mærkbar og tydelig i gadebilledet.

Vi kunne passende starte med at bure Naser Khader inde for at have stjålet tusinder af timer fra udskyldige danskere, som blev udsat for hans xenofobiske anti-burka-pladder, selv om der ikke findes en eneste burkaklædt kvinde herhjemme. Til al overflod var forslaget også grundlovsstridigt.

Khader må for min skyld gerne dele celle med Pia Kjærsgaard. Hendes parti kørte en hel valgkampagne med et skræmmebillede forestillende en burkaklædt kvinde som dommer i en dansk retssal.

Det talte vi meget om den sommer, men hvorfor? Hvorfor denne sindssyge, ophedede debat om et ikke-eksisterende problem? Hvad skal vi tale om til næste valg, Pia Kjærsgaard? Den kommende invasion fra Mars?

Minaret-diskussionen er et tredje eksempel på tidrøveri. Det er et tårn, for fanden! Ikke et stinger-missil. Desuden har vi ingen af dem og får det næppe heller. Slap dog af!

Godt en tredjedel af alle danskere tror på spøgelser, (hvilket er virkeligt skræmmende), men derfra og så til at gøre spøgelsesjagt til et hovedtidsfordriv, er der et spring - og især når man er politiker.

Der er nok problemer i verden, uden at vi behøver at skabe flere selv. Giv tidsrøverne og deres spøgelser en fuckfinger og et træk på skulderen. Lad os komme videre i teksten. Det er på høje tid.



Ingen kommentarer: