Søg i denne blog

fredag den 22. januar 2010

Grynt fra svinestien

Den danske VK-regering er afhængig af - mange vil mene - i lommen på Dansk Folkepartis folketingsmedlemmer. Uden deres opbakning kan den borgelige regering ikke eksistere.

Spørgsmålet er, om den opbakning kan købes for dyrt?

Den tanke må melde sig hos enhver borgerlig vælger, når de læser det seneste grynt fra Dansk Folkepartis MF'er, præsten Jesper Langballe.

"Muslimske fædre slår deres døtre ihjel eller lader onklerne voldtage dem", udtaler Langballe med henvisning til de tragiske æresdrab, som forekommer i visse primitive samfund.

Hvis ikke en så modbydelig, generaliserende bemærkning om en dansk minoritetsgruppe sender Langballe bag tremmer, er der ingen retfærdighed til. Dette er racisme i sin enkleste, mest ækle form.

Man kunne med samme logik og med tanke på Tønder-sagen sige: jyske, kristne mænd som Langballe begår incest og voldboller små børn.

På det seneste har Dansk Folkeparti plæderet for tvangsfodring af danske skolebørn med svinekød. Skal vi ikke gå ud fra, at Langballe selv indtager rigeligt af det og hermed konkludere, at sundhedseksperternes udsagn passer: du bliver, hvad du spiser.

Så hvor længe kan mon V og K og statsministeren og landets vælgere fra de gamle borgerlige partier holde til at "dele værdifællesskab" med racistiske svin som Langballe?

Og hvor længe kan vi andre?

Ingen kommentarer: