Søg i denne blog

søndag den 21. februar 2010

Undsagt af sine egne

Den danske regering undsiges nu sensationelt af sine egne: cheføkonom fra CEPOS, Mads Lundby Hansen, udtaler til Berlingske Tidende, at hvis regeringen havde gennemført den socialdemokratiske økonomiske politik, havde det set rosenrødt ud for Danmark.

VKO har i sin magtfuldkommenhed bragt Danmark ud på et økonomisk sidespor. I årevis har man lukket både øjne og ører for stadig tydeligere budskaber fra vismænd, specialister, nationalbanksdirektøren og andre forstandige mennesker. Alle er blevet fejet af med en vi-alene-vide-attitude, som har været dybt uklædelig. I processen er uafhængige rådgivere blevet beklikket på deres faglige integritet og mistænkeliggjort med anklager for at ville "politisere".

Men nu melder selv regeringens varmeste fortalere - den borgerlige tænketank - fra, og dermed kan regeringens tilhængere, som elsker at male fanden på væggen, når talen kommer ind på en socialistisk regering, godt stikke piben ind: Det er oppositionen, som har den troværdige og fornuftige politik. VKO der i mod, undergraver den nationale økonomi, demonterer vores velfærdssamfund og lader samfundets top score gevinsten.

VKO - de tager røven på dig! Vælt dem.

Ingen kommentarer: