Søg i denne blog

tirsdag den 2. februar 2010

Invasion fra syd















Det har afstedkommet en del opstandelse i Storbritannien, at Paven har meldt sin ankomst.

Mange ser frem til besøget, andre nærer mere blandede følelser. Rigtig mange ønsker Paven hen, hvor peberet gror.

Paven har nemlig meddelt, at et af hans formål med besøget, er at få briterne til at indse, at de ”gør vold på naturens orden” gennem deres lovgivning, og at denne må laves om.

Den lov, som Paven er så inderligt imod, handler om, at det er forbudt at diskriminere mod homoseksuelle.

Jeg har ofte svært ved at fatte, at vi har så travlt med at bekæmpe formørkede ekstremister i fjerne ørken-egne, når vi på vores eget dørtrin har personer med lige så ekstremistiske holdninger.

Listen over den katolske kirkes forbrydelser mod menneskeheden er alenlang:

Skiftende paver, inklusive den nuværende, bærer som følge af deres sabotage af hiv-bekæmpelsen i Afrika det direkte ansvar for millioners død.

Paven forsøger – med alt for meget held - ved enhver mulighed aktivt at undergrave menneskerettighederne for en stor del af klodens befolkning.

Katolikker står – med pavens stiltiende velsignelse – bag hundredvis af voldelige overfald og drab på homoseksuelle i Østeuropa.

Når det kommer til stykket, er der ingen forskel på grundholdningerne hos Taliban og hos Paven.

Og nu tager dette omrejsende, usympatiske, hadspredende middelalder-relikt til England for at få fortidens tilstand genoprettet, hvor homoseksuelle blev diskrimineret og forfulgt – samtidig med at den katolske kirkes præster voldtog tusindvis af kordrenge år - ud og år ind.

Hvis briterne har nosser, burer de manden inde ved ankomsten til Heathrow og sætter ham på det næste fly til Menneskerettighedsdomstolen i Haag.

1 kommentar:

vhs sagde ...

Han burde da allerede være på Storbritaniens liste over folk, der ikke er velkomne i landet fordi de udøver hate-speach eller på anden måde skaber splittelse.

PS. Man behøver iøvrigt ikke at være katolsk for at have de samme snotdumme holdninger. I USA er det jo en ret almindelig holdning blandt diverse protestanter og blandt størsteparten af konservative.