Søg i denne blog

torsdag den 15. juli 2010

Ammitzbølls 180 graders røvrending

Partiet Liberal Alliance meddeler i dag, at man gerne stemmer imod sin egen politik både på udlændingeområdet og vedrørende ligestilling af homoseksuelle - hvis blot det kan holde Lars Løkke ved magten.

Hermed smider en af partiets ledende skikkelser, Simon Emil Ammitzbøll sine tidligere sejre på homo-området overbord.

Ammizbøll blev kåret som årets politiker i 2006 af Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske. Det var også hans fortjeneste, at homoseksuelle fik ret til at adoptere.

Kort før Simon Emil Ammizbøll forlod De Radikale i 2008, skrev han en svidende kronik i Berlingske Tidende. Kronikken var en regulær tilsvining af den radikale gruppeledelse for manglende sammenhæng mellem de værdier partiet sagde det stod for og den førte politik.

Nu gør han så selv det samme - blot på en grellere måde: Ammitzbøll forråder det mindretal, han selv tilhører. En venlig sjæl burde fortælle ham, at queer-politik ikke handler om at gøre det modsatte af det, man blev valgt på.

Sagt fra en bøsse til en anden: Simon Emil, du er en homo-røvrender af værste skuffe.

2 kommentarer:

wolf sagde ...

Med Liberal Alliance fører Saxo Bank den ultimative lobbyisme, idet banken direkte indsætter politikere i stedet for at påvirke dem, ud fra devisen: En politiker er forbryderens bedste ven.

Peer Aagaard sagde ...

Wolf:

som bekendt har Finanstilsynet meldt Saxo Bank til politiet, hvis undersøgelse af bankens aktiviteter forventes at foreligge til oktober. Når (ikke hvis) der dermed kommer officiel dokumentation for bankens ulovlige adfærd, bliver det spændende at se, om Liberal Alliance fastholder "venskabet" og hvis ikke, hvem der ellers skal bakke det stakkels, ensomme parti op.