Søg i denne blog

mandag den 13. oktober 2014

Operation Svin


Det forlyder, at DF jubler over det påtænkte forbud mod dyresex. Dette er dog kun trin et i en flertrins-strategi, der har til formål at ophøje svinet til Danmarks nationaldyr, da ingen jo alligevel gider sætte tænderne i en svane.

Som et led i vinter-kampagnen "Danmark - svinenes land" - har Martin Henriksen allerede i flere dage været iført en maske, forestillende en gris. Desværre har ingen endnu bemærket forskellen.

Grise-kampagnen nyder stor opbakning fra DF's bagland. De grynter alle så godt de kan, (det som i andre partier kaldes at debattere). mens de forsøger at udtænke en plan for, hvordan sortfods-svinet, vortesvin og vildsvin skal hindres adgang til landet. Samtidig skal udtryk som "dit dumme svin", "svineri" og andre skældsord med grise-associationer forbydes. Partiet har i den forbindelse nedsat en tænketank, som skal komme op med erstatninger for ord som "perkersvin". Blandt de indkomne forslag fører "perker-kloakrotte" for tiden stort.

Når dagen oprinder og grisen har fået sin naturlige plads i rigsvåbnet i stedet for de tåbelige løver, har Pia Kjærsgaard tænkt sig at fejre det med en ceremoni, som kulminerer i, at hun flår sin perlekæde af og kaster den ud til en udvalgt skare af sine vælgere, så det gamle mundheld får en ny og meget konkret betydning.

Partiet har længe overvejet at kræve af Folkekirken, at svinet saligkåres og gøres helligt, men har droppet tanken igen, da man jo så ikke kan æde dem længere - "og jeg har altså brug for min daglige dosis bredspektret penicillin, for jeg er så betændt", udtaler Førerinden.

Hos Landbrug & Fødevarer er man lykkelig for, at DF sådan går i brechen for de øffende dyr. Den ny direktør Karen Hækkerup siger til TV2: "Det har næppe været nogen hemmelighed, at DF og jeg på lange stræk deler de samme værdier, og med den nye kampagne kommer vores fælles værdigrundlag klart til udtryk i en fælles svinsk holdning".

Det er et inderligt håb hos Dansk Fascistprædikantparti, at man om få år kan indføre en egentlig svine-tvangsfodring af befolkningen. "Om jeg så kommer til at kvæle et par af dem i Stryhns, helmer jeg ikke", siger den dynamiske retsordfører Skaarup, som fortsætter: "tænk på alle de befolkningsgrupper vi kan undertrykke på den måde: ikke bare mullaerne og dimmierne, men også de radigale vegetar-svagpissere, hættemågerne fra Føtex og palæo-pladder segmentet fra Systemet Politiken".

På de indre fronter har DF dog måttet udkæmpe visse interne kampe. Søren Espersens frue, Propaganda-Stormtropførerinde Yvette har i et harmdirrende brev fastslået, at det er i strid med Fruens jødiske tro at spise gris. "Når jeg tænker på, hvordan jeg på plakat efter plakat har malet de mest gruopvækkende, fiktive rædselsscenarier efter omhyggelige direktiver fra ham den gale, forfølgelsesvanvittige mand med skægget fra Trykken i Tarmene Selskabet, som drømte det hele i den ene våde drøm efter den anden, så må jeg også have krav på særbehandling", fastslår Fru Espersen, der også gør opmærksom på, at særere end hende er kun få. Fru Yvette skal dog nok få sin undtagelse. "Vi er jo ikke fanatikere", som partiet overgrismand, Thulledalle blandt venner, formulerer det.

Det nye svinelovskompleks - Øffentlighedsloven kaldet i embedsværket - rulles ud i de kommende år. Og før vi ser os om, vil der i Christiansborgs granit stå mejslet de manende ord, inspireret af en sundhedskampagne fra fjerne tider: "Danmark - vi er hvad vi æder".

Ingen kommentarer: