Søg i denne blog

lørdag den 7. august 2010

To alen - et stykke

Der er ingen grund til at beklikke Pia Kjærsgaards synspunkter, udtalte Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen i går.

Hans ord faldt efter en uge, hvor samme Kjærsgaard havde plæderet for en racemæssig sortering af fremtidige indvandrere her til landet.

"Ingen grund til at beklikke"?

Tilsyneladende har Lars Løkke glemt, at der allerede foreligger en Højesteretsdom, hvori det anses som rimeligt at kalde Pia Kjærsgaards holdninger racistiske.

Eller har han?

Måske har han også glemt, at Pia Kjærsgaard, straks da dommen var faldet, satte sig ned og skrev et af sine ugebreve, hvori hun kaldte landets Højesteret politisk. En fuldkommen uhørt foragt for retsstaten, fremsat af en såkaldt ledende politiker.

Eller har han?

"Ingen grund til at beklikke"?

Mange politiske observatører er af den holdning, at det er en fejl at skælde ud på Dansk Folkeparti. Det blot får flere til at støtte dem, siger de.

De tager fejl. Og det er blot en af de mange fejl, som er blevet begået i omgangen med dette parti.

Den første fejl blev begået, første gang DF fik det første lille gran af politiske indflydelse i Danmark.

En af de største fejl skete, da den første danske statsminister gjorde sig afhængig af partiet.

De seneste to fejl skete i går.

Danmarks statsminister sagde, at han har det fint i lommen på et parti med racistiske synspunkter.

Og det kan han ikke se problemet i!

Der er god grund til at "beklikke" Lars Løkke - hele vejen ud af statsministeriet.

4 kommentarer:

Thorbjørn Fritzbøger sagde ...

Ja og det er jo ikke den eneste gode grund til at "beklikke" vores statsminister ud af folketinget.
Ligesom statsministerens hukommelse er vælgernes hukommelse også meget kortrækkende. Som det jo fremgår så åbenlyst fører Lars Løkkes regering en krig mod alle som snyder skattevæsenet, og senest proklamerede man at nu ville man gå efter at retsforfølge selv de mindste forseelser i forhold til landets skattelove.
Og jeg kan i den forbindelse ikke lade være med at tænke "tyv tror hver mand stjæler" for var det ikke selvsamme Lars Løkke der havde sine klamme fingre langt nede i statskassen ? og hans følgesvende i form af embedsmænd og politiske venner der ræbte højt i kor "BAGATELLER" men når det gælder landets hårdtarbejdende borgere som f.eks. håndværkeren der for at få en travl hverdag til at hænge sammen kører forbi børnehaven i firmabilen, så er der ikke noget der hedder bagateller.

Peer Aagaard sagde ...

Thorbjørn, tusind tak for din kommentar. Jeg er - måske ikke overraskende - enig med dig hele vejen. Samtidig er jeg sgu beæret over, at der findes folk, som forholder sig til, hvad jeg skrev tilbage i august. Mange, mange tak.

Pia Qu sagde ...

Må jeg lige have lov til at indskyde her at der er mange af dine blogs der bliver læst igen, - også fordi du er god til at linke relevant og du underbygger dine påstande, så de er altså også gode til research.

Peer Aagaard sagde ...

Tak Pia. Tusind tak for også dine søde ord.